Om Oss

Blueweb er et kreativt web- og designbyrå med fokus på å skape gode nettsider, nettbutikker og apper. Vi utfører alle prosjekter med stor lidenskap for ditt prosjekt, og din bedrift! Vi vet at det kan være tungt å etablere seg i den digitale verden, og vi ønsker å gjøre en forskjell gjennom å tilby våre kunder de beste nettsidene og appene til hyggelige priser. Vårt levebrød er fornøyde kunder!

om oss

En komplett partner på web.

Blueweb AS ble etablert i 2016 og er idag en totalleverandør av profesjonelle nettsider / hjemmesider, nettbutikker, apputvikling, animasjonsvideo, samt drift, server og sikkerhet. Vi streber alltid etter å levere deg ett av markedets beste løsninger til en konkurransedyktig pris og med rask ferdigstillelse.

Siden oppstart har vi har jobbet med en rekke forskjellige kunder innen de fleste bransjer. Det gjør at vi har god erfaring i mange forskjellige bransjer og markeder, blant annet fra restaurant, bil, mote og interiør, teknologi, luftfart og shipping, håndverk, eiendom, jus, medisin/helse, finansbransjen osv. både fra Norge/Norden, men også fra land som Storbritannia, Tyskland, USA, Australia, Japan, Afrika osv.

Bransje -og markedserfaringen her gjør at vi er godt rustet til å ta på oss de fleste prosjekter i ethvert land og enhver bransje!

Blueweb
117

+ fornøyde kunder

218

+ fullførte prosjekter

99

%+ kundetilfredshet

74

+ mnd. i drift

Vi finner de riktige løsningene og integrasjonene til dine behov.

Vi ordner alt av integrasjoner du har behov for, som for eksempel frakt, betaling, økonomi, booking/timebestilling, kurs med mer. Vi er et uavhengig selskap, og er ikke tilknyttet kun én leverandør på de ulike integrasjonene.

Det vil si at hos oss kan du/vi velge den beste leverandøren utifra dine behov – og vi står for integrasjonen mellom den valgte leverandøren og nettsiden eller appen din.

nettbutikk løsning
Blueweb

Vår kunnskap er din trygghet – få konkurransefordelen du trenger for å skille deg ut i markedet ditt.

Ingenting gjør oss mer fornøyd enn å se at våre kunder får en større konkurransefordel etter vårt samarbeid. Vi gjør hele jobben, fra domeneregistrering til ferdig hjemmeside, hosting og drift, til oppsett av e-poster til alle ansatte.

Har du en allerede en eksisterende løsning? Flytt over til oss da, vel!

Hvorfor velge Blueweb?

Vårt mål er alltid å et ha langsiktig og verdiskapende samarbeid med våre kunder. Vår visjon er at kundene våre skal være våre beste selgere. For å oppnå dette, strekker vi oss litt lenger – både med tanke på servicen og tjenesten vi leverer.

Lyst å jobbe med oss? Ta kontakt idag

[email protected] eller;

God og ryddig kommunikasjon under hele prosessen, så vi kommer til å bruke Blueweb igjen til lignende oppgaver.

 

Vi kan absolutt anbefale dette firmaet til andre!

Maria Ryther Hoem

Prana Yoga Pilates AS

Tusen takk for et godt samarbeid på vårt prosjekt. Dere leverer kvalitet for pengene, er serviceinnstilte, kreative og har en super oppfølging – og det er ikke ofte man ser! Her valgte vi soleklart den beste leverandøren til prosjektet vårt.

Jørgen Hansen

Mine beste anbefalinger til Blueweb på jobben de har gjort for oss og vår nye nettside.

Svært lett og rask kommunikasjon og prosjektet ble levert både innen tidsfrist og budsjett.

Kjetil Amundstad

Vetlabs AS

nb_NO