Ny nettside / hjemmeside til bedriften med fast pris og fornøydgaranti? Da er Blueweb din beste nettside leverandør

Som en profesjonell nettside leverandør fokuserer vi selvfølgelig på å lage de beste nettsidene, men også gode, langvarige kundeforhold, hvor vi kan vokse sammen. Og vi gleder oss til å jobbe med ditt neste prosjekt!

Ny nettside / hjemmeside til din bedrift med skreddersøm? Utviklet til dine behov, mål og ønsker

Ny nettside / hjemmeside til bedrift? Hos oss får dere en nettside utviklet og designet utifra deres mål, behov, ønsker og budsjett. Alle nettsider vi utvikler er basert på skreddersøm og tilpasset til hver enkelt kunde og deres bedrift/bransje! Dere må gjerne komme med egne inspirasjonssider (nettsider dere liker godt).

Med skreddersøm kan du være rimelig sikker på at det ikke finnes noen begrensninger mtp. funksjonalitet, design eller videreutvikling. Vi kan utvikle de aller fleste type nettside løsninger – da tenker vi både på layout, design og funksjonalitet, med mulighet for rask og økt skalerbarhet når du trenger det.

Ny nettside / hjemmeside til bedrift

Nesten uansett hva slags løsning eller integrasjon du trenger, kan vi hjelpe deg. Her et par eksempler:

Ny nettside / hjemmeside til bedrift

En nettside / hjemmeside leverandør som setter dine behov i høysetet

Vi er en nettside / hjemmeside leverandør som alltid setter kundens (og dine kunders’) behov, mål og ønsker i høysetet. Om du velger Blueweb som ny nettside / hjemmeside leverandør, får du én prosjektleder å forholde deg til gjennom hele prosjektet – fra oppstart, utvikling og design, til support, hosting og drift.

I tillegg blir alltid ditt prosjekt prioritert fremfor lange kaffepauser og bordtennis – vi koser oss enda mer med å utvikle nye nettsider – nevnte vi ikke tidligere at det er vår passion? Sånn fullfører vi ditt prosjekt raskt og effektivt!

En mobilvennlig nettside / hjemmeside gir et bra førsteinntrykk og en super brukeropplevelse

Idag er det viktig å ha en mobilvennlig nettside. Derfor lager vi selvsagt alle nettsider og hjemmesider 100% mobilvennlig / responsiv. Det vil si at nettsiden tilpasser seg alle skjermstørrelser og nettlesere. En mobilvennlig nettside betyr derfor at kundene deres kan finne bedriften deres på alle plattformer som igjen kan øke salget. Google’s søkemotor belønner også mobilvennlige nettsider med høyere plasseringer.

apputvikling / hjemmeside / nettside

Vi er en hjemmeside / nettside leverandør som leverer på dine premisser

Et par hjemmesider / nettsider vi har laget:

Et par hjemmesider vi har laget.

Ofte stilte spørsmål om nettsider

Ordner dere alt av drift, hosting/server, domene & epost?

Absolutt! Vi tilbyr lynraske og sikre hosting/server-avtaler med 99,9% oppetid, SSL-sertifikat, daglig backup, komplette sikkerhetssystemer, og driftsavtaler for å holde nettsiden vedlikeholdt og oppdatert, så du slipper hodebryet med alt det tekniske og kompliserte, som fort kan bli en stor frustrasjon. Les mer om Hosting -og driftsavtaler.
Vi kan også ordne med domeneregistrering (f.eks www.minbedrift.no) og epost for bedriften din (f.eks [email protected]).

Hva koster en ny hjemmeside / nettside?

Når man har begynt å tenke på en ny hjemmeside / nettside, er prisen ofte en avgjørende faktor.
Det er dog vanskelig å gi en nøyaktig pris da alle kunder har forskjellige ønsker og behov til nettsiden. For å gi en pekepinne på fra-priser kan vi lage enkle, men komplette Wix-nettsider fra kun 15 000,- og WordPress-nettsider fra kun 25 000,-. Kompleksiteten på designet, funksjoner, antall undersider, innhold osv. vil selvfølgelig påvirke prisen.
Vi kan også finne løsninger utifra ditt maksbudsjett. Når det gjelder videreutvikling, kan vi også jobbe innenfor ditt maksbudsjett eller på timesbasis. Vi kan avtale en fastpris på forhånd, i tillegg til at vi har fornøydgaranti på nye nettsider!

Hvor lang leveringstid har dere på ny nettside / hjemmeside?

Leveringstiden på ny nettside / hjemmeside varierer da alle nettsidene vi utvikler er skreddersydd til hver enkelt kunde. Som med prisen, vil det avhenge av plattformen du ønsker, kompleksiteten på designet, animasjoner, undersider, innhold, søkemotoroptimalisering (SEO), integrasjoner, funksjonaliteter også videre.
Ikke minst vil det avhenge av hvor raskt vi får tilbakemelding fra deg underveis i prosjektet og om innholdet er klart. Vi kan levere en funksjonell nettside / hjemmeside på noen dager om det haster, ellers kan vi gi et grovt estimat nå på 1-2 uker for en Wix-nettside, og 1-6 uker for en komplett WordPress nettside.

Kan dere bistå med tekst og bilder (innholdsproduksjon)?

Absolutt! På en profesjonell nettside er både tekster og bilder svært viktig. Et konkret og fengende budskap via tekst og bilder som er definert til din målgruppe vil være prikken over i’en på din nye nettside.
Hvis dere ønsker, kan vi bistå med å skrive tekster, lage illustrasjoner og velge gode bilder til ditt nettsted.

Vil vi få eierskapet til nettsiden?

Ja! Hos Blueweb får du eierskapet til din egen hjemmeside.
Det vil si at du kan flytte hjemmesiden til en annen leverandør når du vil.

Hva er typisk levetid på hjemmesiden?

Design, teknologi, sikkerhet og andre “best-practices” på internett er i kontinuerlig forandring, men hos Blueweb leverer vi nettsider hvor programvaren regelmessig kan holdes oppdatert med det nyeste.
Med vår Server -og driftsavtale i tillegg til litt regelmessig videreutvikling, vil du ha en hjemmeside som er kontinuerlig oppdatert til enhver tid, i mange år fremover. 5-10 år er ingen problem.

Kan jeg bestemme design, layout og funksjonalitet selv?

Definitivt! Alle nettsider vi designer er bygget på skreddersøm og unikt tilpasset din bedrift og dine behov. Det er en fordel om du sender 1-2 lignende hjemmeside/r som du liker godt, da er det enklere å forstå typen design, layout og evt. funksjonalitet du er på utkikk etter!
Du kan selvfølgelig komme med innspill og tilbakemeldinger i gjennom hele prosjektet.

Blir nettsiden vår synlig i Google o.l.?

Ja! Vi utfører SEO på alle nettsider vi utvikler, så du får en hjemmeside som er godt synlig i søkemotorer som Google. Hvor mye tid vi faktisk skal prioritere på SEO, vil selvfølgelig avhenge av dine ønsker og ditt budsjett.
Vi kan (og anbefaler) også at vi jobber kontinuerlig med SEO-optimaliseringer og forbedringer. Les mer om Søkemotoroptimalisering (SEO) her.

Får vi mulighet til å endre på nettsiden selv?

Selvfølgelig! Uansett om vi bruker Wix eller WordPress vil du få full tilgang til nettsiden for å gjøre evt. endringer du ønsker. Det er også enkelt å gjøre evt. endringer selv, som for eksempel legge til nye artikler, bilder, endre på tekster, osv.

Lyst å jobbe med oss? Ta kontakt idag

[email protected] eller;

nb_NO