Ny Nettbutikk løsning til bedriften med fast pris & fornøydgaranti? Da er Blueweb din beste nettbutikk leverandør

Som en profesjonell nettbutikk leverandør fokuserer vi selvfølgelig på å lage de beste nettbutikk løsningene, men også gode, langvarige kundeforhold, hvor vi kan vokse sammen.

Ny nettbutikk

Vi etablerer bedriften din i verdens største handlegate – med full av funksjonalitet.

Internett er verdens største handlegate, hvor du kan nå ut til kunder over hele verden! Det viktigste valget du gjør – er å jobbe med en profesjonell nettbutikk leverandør som kan guide deg gjennom hele etableringsprosessen, samt drift og vedlikehold. Vi i Blueweb har mange års erfaring med nettbutikker bygget på WordPress /m WooCommerce, WIX og Shopify.

Hos oss får dere en unikt tilpasset nettbutikk løsning bygget utifra deres målsetninger, krav, ønsker og budsjett.

Finn et godt navn på nettbutikken

Et av de første stegene på veien mot suksess, er å finne et godt navn på den nye bedriften.

Velg riktig nettbutikk leverandør

Å velge riktig nettbutikk leverandør er det viktigste valget du tar når du skal starte / eller lage en ny nettbutikk. Riktig nettbutikk leverandør vil guide deg gjennom hele prosessen.

Gjør nettbutikken mest mulig brukervennlig

Skal du lykkes med netthandel, må du ha et bevisst forhold til design og din egen merkevare. Du må skille deg ut, og da bør du ikke gå for en ferdig mal fra nettet.

Tilby gode leveringsalternativer og betalingsløsninger

8 av 10 forbrukere sjekker leveringsalternativ når de kommer inn i en nettbutikk. I takt med at netthandelen har eksplodert under pandemien, har også forventningene til valgfrihet blitt høyere.

Gjør nettbutikken din synlig i søkemotorene

Uansett hvor bra produktene dine er, hjelper det lite hvis ingen finner veien inn i butikken din. Ofte kommer 50 prosent av trafikken fra Google, og da er det avgjørende at du havner høyt oppe i Google-søk.

 • Finn et godt navn på nettbutikken

  Et av de første stegene på veien mot suksess, er å finne et godt navn på den nye bedriften.

 • Velg riktig nettbutikk leverandør

  Å velge riktig nettbutikk leverandør er det viktigste valget du tar når du skal starte / eller lage en ny nettbutikk. Riktig nettbutikk leverandør vil guide deg gjennom hele prosessen.

 • Gjør nettbutikken mest mulig brukervennlig

  Skal du lykkes med netthandel, må du ha et bevisst forhold til design og din egen merkevare. Du må skille deg ut, og da bør du ikke gå for en ferdig mal fra nettet.

 • Tilby gode leveringsalternativer og betalingsløsninger

  8 av 10 forbrukere sjekker leveringsalternativ når de kommer inn i en nettbutikk. I takt med at netthandelen har eksplodert under pandemien, har også forventningene til valgfrihet blitt høyere.

 • Gjør nettbutikken din synlig i søkemotorene

  Uansett hvor bra produktene dine er, hjelper det lite hvis ingen finner veien inn i butikken din. Ofte kommer 50 prosent av trafikken fra Google, og da er det avgjørende at du havner høyt oppe i Google-søk.

Nesten uansett hva slags løsning eller integrasjon du trenger, kan vi hjelpe deg. Her et par eksempler:

nettbutikk løsning

Ny nettbutikk løsning bygget på WordPress /m WooCommerce – kraftig, skalerbar og moderne.

Vi er en nettbutikk leverandør som alltid setter dine behov, mål og ønsker i høysetet. Med Blueweb som nettbutikk leverandør, får du én prosjektleder å forholde deg til gjennom hele prosjektet! I tillegg blir alltid ditt prosjekt prioritert fremfor lange kaffepauser og bordtennis – vi koser oss enda mer med å utvikle nye nettbutikker – nevnte vi ikke tidligere at det er vår passion? Sånn fullfører vi ditt prosjekt raskt og effektivt!

Mobilvennlig nettbutikk løsning uten begrensninger, med 24/7 shopping for dine kunder

Vi utvikler alle nettbutikker 100% mobilvennlig / responsiv. Det vil si at nettbutikken din tilpasser seg alle skjermstørrelser (som Desktop/PC, mobiltelefoner og nettbrett) og nettlesere (som Chrome, Safari, FireFox, Internet Explorer etc). Så da kan også kundene dine shoppe hos deg hvor som helst – når som helst!

nettbutikk løsning

Vi er en nettbutikk leverandør som leverer på dine premisser

Ofte stilte spørsmål om nettbutikk

Ordner dere alt av drift, hosting/server, domene & epost?

Absolutt! Vi tilbyr lynraske og sikre hosting/server-avtaler med 99,9% oppetid, SSL-sertifikat, daglig backup, komplette sikkerhetssystemer, og driftsavtaler for å holde nettbutikk løsningen din vedlikeholdt og oppdatert, så du slipper hodebryet med alt det tekniske og kompliserte, som fort kan bli en stor frustrasjon. Les mer om Hosting -og driftsavtaler.
Vi kan også ordne med domeneregistrering (f.eks www.minbedrift.no) og epost for bedriften din (f.eks [email protected]).

Hva koster en ny nettbutikk løsning?

Når man har begynt å tenke på å starte /eller lage en ny nettbutikk, er prisen ofte en avgjørende faktor.
Det er dog vanskelig å gi en nøyaktig pris da alle kunder har forskjellige ønsker og behov for nettbutikken. For å gi en pekepinne på fra-priser kan vi lage enkle, men komplette Wix-nettbutikker fra kun 20 000,- og WooCommerce-nettbutikker fra kun 40 000,-. Kompleksiteten på designet, funksjoner, antall undersider, kategorier, produkter, innhold osv. vil selvfølgelig påvirke prisen.
Vi kan også finne løsninger utifra ditt maksbudsjett. Når det gjelder videreutvikling, kan vi også jobbe innenfor ditt maksbudsjett eller på timesbasis. Vi kan avtale en fastpris på forhånd, i tillegg til at vi har fornøydgaranti på nye nettbutikk løsninger!

Hvor lang leveringstid har dere på nettbutikk løsning?

Leveringstiden på nye nettbutikk løsninger varierer da alle nettbutikkene vi utvikler er skreddersydd til hver enkelt kunde. Som med prisen, vil det avhenge av plattformen du ønsker, kompleksiteten på designet, animasjoner, undersider og kategorier, innhold og produkter, søkemotoroptimalisering (SEO), integrasjoner og betalingsløsninger, funksjonaliteter også videre.
Ikke minst vil det avhenge av hvor raskt vi får tilbakemelding fra deg underveis i prosjektet, om innholdet er klart og om du har CSV. filer tilgjengelig (evt. om vi eller du skal legge til produktene selv). Vi kan levere en funksjonell nettbutikk løsning på noen dager om det haster, ellers kan vi gi et grovt estimat nå på 2 uker for en Wix-nettbutikk, og 2-8 uker for en komplett WooCoommerce nettbutikk.

Kan dere bistå med tekst, bilder og produktbeskrivelser (innholdsproduksjon)?

Absolutt! På en profesjonell nettbutikk er både tekster og bilder svært viktig. Et konkret og fengende budskap via tekst og bilder som er definert til din målgruppe vil være prikken over i’en på din nye nettbutikk løsning.
Hvis dere ønsker, kan vi bistå med å skrive tekster og produktbeskrivelser, lage illustrasjoner og velge gode bilder til din nettbutikk.

Vil vi få eierskapet til nettbutikk løsningen?

Ja! Hos Blueweb får du eierskapet til din egen nettbutikk løsning.
Det vil si at du kan flytte nettbutikken til en annen leverandør når du vil.

Kan jeg bestemme design, layout og funksjonalitet selv?

Ja! Alle nettbutikk løsninger vi designer er bygget på skreddersøm og unikt tilpasset din bedrift og dine behov. Det er en fordel om du sender 1-2 lignende nettbutikk/er som du liker godt, da er det enklere å forstå typen design, layout og evt. funksjonalitet du er på utkikk etter!
Du kan selvfølgelig komme med innspill og tilbakemeldinger i gjennom hele prosjektet.

Hva er typisk levetid på nettbutikk løsningen?

Design, teknologi, sikkerhet og andre “best-practices” på internett er i kontinuerlig forandring, men hos Blueweb leverer vi nettsider hvor programvaren regelmessig kan holdes oppdatert med det nyeste.
Med vår Server -og driftsavtale i tillegg til litt regelmessig videreutvikling, vil du ha en nettbutikk løsning som er kontinuerlig oppdatert til enhver tid, i mange år fremover. 5-10 år + er ingen problem.

Blir nettbutikken vår synlig i Google o.l.?

Definitivt! Vi utfører SEO på alle nettbutikker vi utvikler, så du får en nettbutikk som er godt synlig i søkemotorer som Google. Hvor mye tid vi faktisk skal prioritere på SEO, vil selvfølgelig avhenge av dine ønsker og ditt budsjett.
Vi kan (og anbefaler) også at vi jobber kontinuerlig med SEO-optimaliseringer og forbedringer. Les mer om Søkemotoroptimalisering (SEO) her.

Hva med funksjonaliteter for trafikkøkning?

Hos Blueweb får du en rekke funksjonalitet som er med på å forbedre trafikk og salg. Blant annet:
Søkemotoroptimalisering (SEO): Alle nettbutikker vi utvikler er søkemotoroptimalisert slik at nettbutikken kan generere organisk (gratis) trafikk fra søkemotorer som Google, Bing, Yahoo etc.
Google Analytics: Med Google Analytics kan du sjekke antall besøkende og deres handlinger/atferd ved å koble Google Analytics til din nettbutikk. Integrasjonen er kostnadsfri.
Rabattkoder: Du kan enkelt lage rabattkoder som gir rabatt i prosenter, kroner eller fri frakt. Rabattkoder kan også tilpasses slik at de f.eks gjelder kun over en viss sum, eller utløper etter en gitt periode.
Gavekort og tilgodelapp: Du kan også selge gavekort eller gi tilgodelapper i nettbutikken. Rapporter over solgte gavekort, tilgodelapper, samt bruk er også tilgjengelig.
Nyhetsbrev: Vi kan integrere løsninger for at du enkelt skal kunne sende ut profesjonelle nyhetsbrev til dine kunder. Integrasjonen er kostnadsfri!

Får vi mulighet til å endre på nettbutikken selv?

Absolutt! Uansett om vi bruker WordPress m/ WooCommerce, WIX eller Shopify vil du få full tilgang til nettsiden for å gjøre evt. endringer du ønsker. Det er også enkelt å gjøre evt. endringer selv, som for eksempel legge til nye produkter, artikler, bilder, endre på tekster, håndtere ordre, fakturering osv.

Hvordan fungerer butikkdriften?

Ordrebehandling: Hos Blueweb får du et sømløst og enkelt system for behandling av ordrer, kunder etc. Enkelt å lære – enkelt å huske.
Lagerstatus: Det er enkelt å se, opprette og endre lagerstatus for produktene dine. På den måten vet du når du må gjøre innkjøp og du slipper å motta ordre for varer som er utsolgt! Du kan også gi beskjed til interesserte kunder når varen er på lager igjen.
Rapporter: Du har til enhver tid tilgang til sanntidsrapporter, analyser og historiske rapporter. Få fullstendig oversikt over viktige områder som salg, lager og kunder, raskt og enkelt.

Kan vi velge frakt, økonomi -og betalingsløsninger selv?

Definitivt! Vi er et uavhengig byrå, som vil si at du kan bestemme hvilke frakt, økonomi -og betalingsløsninger som passer best for dere – og vi kan stå for integrasjonen mellom den valgte leverandøren og nettbutikk løsningen.
Forslag til betalingsløsninger: Stripe – Vipps – Klarna – PayPal – Bambora
Forslag til fraktalternativer: Bring – Helthjem – PostNord – DHL
Forslag til økonomisystemer: Fiken – Tripletex – PowerOffice Go – Visma

Lyst å jobbe med oss? Ta kontakt idag

[email protected] eller;

nb_NO