Utvikle ny app? Vi tilbyr apputvikling for iPhone iOS og Android til fast pris og fornøydgaranti!

Som profesjonelle apputviklere fokuserer vi selvfølgelig på å lage de beste applikasjonene, men også gode, langvarige kundeforhold, hvor vi kan vokse sammen.

Apputvikling

Vi hjelper deg med alt fra appdesign og apputvikling til drift, vedlikehold og lansering.

Vi tilbyr apputvikling for iPhone/iOS og Android med Native eller Hybrid, og et tilhørende admin-backend bygget med PHP som lar deg administrere appen din – som brukere, innhold etc.

Vi kan utvikle det aller meste innen apper, og gjør apputvikling fra bunnen av. Fra bedriftsinterne apper til spillapper, GPS-baserte apper, bestillingsløsninger, sosial medier osv.

app & web utvikling
apputvikling / apputvikler

Apputviklere & app-designere med lang erfaring, og kun 1 prosjektleder å forholde seg til

Det viktigste valget du gjør – er å velge den rette apputvikleren for dere som kan guide dere gjennom hele utviklings, -og etableringsprosessen, samt drift, server, sikkerhet og vedlikehold. Våre apputviklere har mange års erfaring.

Hos oss får du én prosjektleder å forholde deg til – fra apputvikling og app design til support, hosting og drift.

Apputvikling til en fast pris avtalt på forhånd så du vet hva du får og hva du betaler.

Hos Blueweb får dere 100% skreddersydd apputvikling som er kodet bygget fra bunnen av, med akkurat den funksjonaliteten du/dere ønsker! Blueweb har erfaringen og kompetansen som trengs for å hjelpe dere med alle aspekter ved prosjektet.

Når vi har satt opp -og gjennomgått alle kravene for appen og adminpanelet, setter vi opp en fast pris på prosjektet, sånn at dere er trygge hele veien på hva dere får og til hvilken pris.

apputvikling / hjemmeside / nettside
Vår arbeidsprosess

1. Forprosjekt

_

Enhver app trenger en klar strategi, et godt konsept og en veldefinert forretningsmodell. Sammen utarbeider vi dette, samt de ulike funksjonene appen din bør ha (kravspesifikasjon). Vi evaluerer prosjektet ditt grundig, og om ønskelig, kan vi komme med forslag og kreative idéer for å gjøre apputviklingen både bedre og mer lønnsom

2. Design og brukeropplevelse

_

App design og brukeropplevelsen er ekstremt viktig. På dette stadiet vil vi utvikle profesjonelt app design for applikasjonen basert på skisser/wireframes. Vi bistår med både app design og god rådgivning underveis. Du får selvsagt være med under hele prosessen, fra start til slutt.

3. Utvikling og testing

_

Våre dyktige apputviklere starter med selve apputviklingen, slik vi sammen har spesifisert. Mange apper har også behov for et skreddersydd back-end system som lar deg administrere brukere, roller, innhold osv. Dette er noe vi også hjelper deg med, slik at du får en komplett løsning. All funksjonalitet vil bli utviklet på dette stadiet.

4. Lansering

_

Vi tar oss av hele prosessen med lanseringen, samt publisering av appen i App Store og Google Play. Vi legger også inn viktige søkeord her, slik at appen din enkelt blir funnet av potensielle brukere. Når appen er lansert, går fokuset vårt over til drift, videreutvikling og markedsføring av appen din, i samarbeid med deg.

Apputviklere som leverer på dine premisser

Ofte stilte spørsmål om nettbutikk

Hvor mye koster det å utvikle en app?

Det er vanskelig å gi en eksakt pris generelt for apputvikling, da alle apper er såpass forskjellige. Men de fleste appene vi har estimert og utviklet ligger på mellom 150.000 til 800.000kr, og da er det meste utviklet fra bunn av, for både iOS og Android, i tillegg til et skreddersydd adminpanel som lar deg administrere appene. Men det er fortsatt et stort prisgap, så ta gjerne kontakt med oss, så kan vi utarbeide et estimat for din app – helt uforpliktende! Vi kan også prøve å finne løsninger utifra ditt maksbudsjett.

Hvor lang tid tar det å utvikle en app?

Hvor lang tid det tar å utvikle en app (leveringstiden) avhenger også av kompleksiteten på appen din. Det kan ta alt fra 1 måned til 1 år. Som med prisen, vil det avhenge av om det er en Native app eller Hybrid/Cross-plattform, design, funksjoner, innhold, animasjoner også videre. Ikke minst vil det avhenge av hvor raskt vi får tilbakemelding fra deg underveis i prosjektet og om innholdet til appen er klart. De fleste appene vi har estimert, tar mellom 3-7 måneder å utvikle. Så ta kontakt med oss idag, så kan vi gi deg et estimat på både tid og pris – helt uforpliktende!

Hva er typisk holdbarhet for en app?

Design, teknologi, sikkerhet og andre “best-practices” innen apputvikling er i kontinuerlig forandring, men hos Blueweb leverer vi apper hvor programvaren regelmessig kan holdes oppdatert med det nyeste. Med vår Server -og driftsavtale i tillegg til litt regelmessig videreutvikling, vil du ha en app som er kontinuerlig oppdatert til enhver tid, i mange år fremover. 10 år + er ingen problem.

Vil vi få eierskapet til appen?

Ja! Hos Blueweb får du eierskapet til appen din. Det vil si at du kan flytte appen til en annen leverandør. Applikasjonen og adminpanelet med alle rettigheter vil være i ditt eie.

Ordner dere alt av drift, applikasjonsserver, sikkerhet & epost?

Ja! Vi tilbyr lynraske og sikre hosting/server-avtaler med 99,9% oppetid, kryptering, daglig backup, komplette sikkerhetssystemer, og driftsavtaler for å holde applikasjonen din vedlikeholdt og oppdatert, så du slipper hodebryet med alt det tekniske og kompliserte, som fort kan bli en stor frustrasjon. Les mer om Server -og driftsavtaler.

Kan jeg bestemme app design, layout og funksjonalitet selv?

Ja! Alle apper vi utvikler er 100% skreddersydd og utviklet helt fra bunn, og da selvfølgelig unikt tilpasset din bedrift og dine ønsker & behov. Det er bare en fordel om du sender 1-2 lignende apper som du liker godt og med lignende funksjonalitet, da er det enklere å forstå typen design, layout og funksjonalitet du er på utkikk etter! Du kan selvfølgelig komme med innspill og tilbakemeldinger i gjennom hele prosjektet.

Blir appen vår synlig i App Store & Play Store?

Ja! Appen blir synlig i App Store og Play Store i de landene vi velger, og med de søkeordene vi legger inn. Det er også mulig å markedsføre/annonsere i App Store og Play Store for enda bedre synlighet.

Hva med funksjonaliteter for trafikkøkning?

Hos Blueweb får du en rekke funksjonalitet som er med på å forbedre trafikk og nedlastinger. Vi kan også hjelpe deg med synlighet og markedsføring av appen. Ta kontakt med oss, så setter vi opp en markedsføringsplan for din app!

Hvordan fungerer appdriften?

Hos oss får du et eget adminpanel (backend), skreddersydd til din app – hvor du kan administrere hele appen. Funksjonene i adminpanelet vil selvfølgelig være tilpasset til funksjonene du har i appen, så du enkelt kan administere alt her. F.eks. brukere og passord, betalinger, kampanjer, innhold og kategorier. Vi anbefaler også en server- og driftsavtale som kan tilpasses til dine behov.

Lyst å jobbe med oss? Ta kontakt idag

[email protected] eller;

nb_NO