Referanser

Vi er et webbyrå hvor kunden står i høysetet. På grunn av det, får vi mange gode tilbakemeldinger, og gjentakende kunder som kommer igjen og igjen. Det kalles vinn-vinn!

Se noen av referansene vi har fått nedenfor.

referanser
117

+ fornøyde kunder

218

+ fullførte prosjekter

99

%+ kundetilfredshet

74

+ mnd. i drift

Skreddersydd blogg i WordPress

Blueweb.no var lydhøre under hele prosessen i tillegg til at de leverte til avtalt budsjett. De har en god service, en god oppfølging og svarer raskt om det skulle være noe. Jeg har nok ikke vært lett i ønskene mine, men de fikset dette på strak arm! Jeg fikk mer enn forventet og jeg kan derfor trygt anbefale Blueweb.no til andre. De har god kompetanse innenfor det de driver med og er alltid oppdatert på det nye. 5+ Stjerner fra meg! 🙂

Lene, Lillestrøm, Blogger

Ny hjemmeside

Mine beste anbefalinger til Blueweb på jobben de har gjort for oss og vår nye side www.vetlabs.no! Svært lett og rask kommunikasjon og prosjektet ble levert innen tidsfrist og budsjett.

Jo Amundstad, Hjellestad, Medical Manager

Ny nettbutikk

Tusen takk for et godt samarbeid på vårt prosjekt. Dere leverer kvalitet for pengene, er serviceinnstilte, kreative og har en super oppfølging – og det er ikke ofte man ser! Her valgte vi soleklart den beste leverandøren til prosjektet vårt.
Jørgen, Oslo, Daglig leder

Videreutvikle hjemmeside

Veldig fornøyd med jobben Blueweb AS gjennomførte på min hjemmeside 🙂 + Profesjonalisme!
Martin, Oslo, Filmfotograf

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Very happy with the SEO work Blueweb did for us. We saw a boost on Google within the 1st week!
Volan, Japan, Daglig leder

Hjemmeside med diverse funksjoner

God og ryddig kommunikasjon. Vi kommer til å bruke Blueweb igjen til lignende oppgaver, og kan absolutt anbefale dette firmaet til andre.

Maria, Molde, Yogainstruktør

Oversette nettside, Brosjyre design m.m.

Blueweb leverte raskt og til avtalt pris, og har veldig god service /oppfølging. Kan anbefales på det varmeste!

Apputvikling for iOS, Backend utvikling & Grafisk design

Blueweb har hjulpet selskapet vårt både med applikasjonsutvikling og grafisk design. Dette er en gruppe med svært profesjonelle og dyktige mennesker som leverer meget gode produkter og samtidig tilbyr gode priser. Jeg håper på flere prosjektsamarbeid med Blueweb i fremtiden. Jeg vil absolutt anbefale Blueweb på det sterkeste!

Ny hjemmeside

Veldig dyktige folk med bra engasjement til prosjektet. Leverte innen tidsfrist og budsjett. Svarer også alltid raskt, som gjør samarbeidet til en fornøyelse! 🙂
Henrik, Trondheim, Daglig leder

Lyst å jobbe med oss? Ta kontakt idag

[email protected] eller;

nb_NO