Hosting & Driftsavtale

Ca. 9 av 10 kunder velger Blueweb til å drifte nettsiden, nettbutikken eller applikasjonen sin, som sikrer at bedriften har en solid samarbeidspartner. Alle hosting -og driftsavtaler dekker de grunnleggende behovene for hosting / server, sikkerhet, vedlikehold, oppdateringer, videreutvikling osv. og kan bli tilpasset til dine behov.

hosting og driftsavtale

Blueweb tilbyr komplette hosting og driftsavtaler tilpasset til deres bedrift og webløsning.

Få en bekymringsfri hverdag på nett! Alle som har en nettside, nettbutikk, app eller annen webløsning må ha en server for å hoste løsningen. I tillegg må man i det minste sikre seg med en grunnleggende driftsavtale for kritiske system -og sikkerhetsoppdateringer som må oppdateres fortløpende.

Lar du bare siden din «skurre og gå», tar du en svært høy -og unødvendig risiko med både din- og dine kunders’ sikkerhet, og mange opplever å få siden sin både hacket, infisert og i værste fall, fjernet for godt.

Hosting / Server, Sikkerhet og Driftsavtale

Komplette hosting, sikkerhets -og driftsløsninger tilpasset din bedrift. Vi tilbyr også domeneregistrering (f.eks. minbedrift.no) og epost (f.eks. [email protected] og [email protected]) for dine ansatte.

Hosting / Server, Sikkerhet og Driftsavtale

Få en bekymringsfri hverdag på nett idag!

Vi hjelper deg gjerne med en tilpasset serverløsning, domene og webmail, i tillegg til jevnlige oppdateringer, kontinuerlig backup, SSL kryptering, virus-scan, og regelmessig sjekker vi den generelle sikkerheten, slik at dere har en funksjonell og oppdatert løsning som fungerer til enhver tid.

Ta kontakt idag om dere ønsker en hosting eller driftsavtale for din nettside eller nettbutikk!

Lyst å jobbe med oss? Ta kontakt idag

[email protected] eller;

nb_NO