Boost your business.

Logo design og visuell identitet som du kan vokse med. År etter år.

Vi jobber alltid strategisk med design for å skape en rød tråd gjennom hele bedriften din. Skal vi skape en grafisk profil til bedriften din fra bunn av, jobber vi sammen med deg for å finne de beste fargene, fontene og ikonene, slik at dette kan brukes av deg i både logo, visittkort, sosiale medier, på nettsiden, bilen og i butikken eller kontoret deres. Har dere en eksisterende profil, sørger vi for at f.eks. den nye logoen passer perfekt overens med det andre.

100% fornøydgaranti – Rask levering – Fast pris

Blueweb gjør design til hva det burde være.

Våre grafisk designere er spesialister på logodesign og grafisk profilering. Vi har lang erfaring og bred kunnskap fra reklame- og designbransjen på internasjonalt nivå.

  • Imponerende
  • Gjenkjennelig
  • Unikt
  • Moderne (men samtidig tidløst).
Web App

Logo design

Vi leverer blant annet firmalogo, russelogo, vektorisering av logo og facebook logo / logo til sosiale medier. Vi designer logoer med svært høy gjenkjennelses-effekt, alltid skreddersydd for din bedrift.

Sosiale medier

Vi optimaliserer facebook siden din med en call-to-action banner (forsidebilde) og logo tilpasset til facebook og andre sosiale medier. Vi kan også bistå med tekst, publisering osv på sosiale medier.

Annonser

Suksessfulle kampanjer (annonser) består av bl.a. bra annonsedesign. Vi hjelper deg også med suksessfulle call-to-action bannere (forsidebilder).

Visittkort

Våre designere har lang erfaring med å designe skreddersydde visittkort og brosjyrer, i tillegg til brevhode og konvolutter. Utgående kommunikasjon som visittkort sier mye om din bedrift!

Brosjyrer

Utgående kommunikasjon som visittkort sier mye om din bedrift! Blueweb kan designe skreddersydde visittkort og brosjyrer, i tillegg til brevhode, konvolutter m.m.

Emballasje

Emballasje design er en viktig del av kundeopplevelsen. Riktig design på emballasjen din vil gi bedriften din økt branding og dermed økte inntekter.

Noen logoer vi har designet for våre kunder:

Hva kan vi hjelpe deg med?